Meniu Nunta Standard
Aperitiv, file de salau la cuptor cu garnitura de orez basmatic, pulpa de pui si cotlet de porc marinat.
Aperitiv, file de salau la cuptor cu garnitura de orez basmatic, pulpa de pui si cotlet de porc marinat.
Aperitiv, file de somon în crusta crocanta, mix de salata și sos salmoriglio, ceafa de porc presata și piept de pui cu garnitura de cartofi hasselbach.
Aperitiv, file de somon in custra crocanta mixt de salata sos salmorglio, ceafa de porc presata si piept de pui cu garnitura de cartofi hasselback.
Aperitiv, file de salau la cuptor cu garnitura de orez basmatic, pulpa de pui si cotlet de porc marinat.
Aperitiv, file de somon în crusta crocanta, mix de salata și sos salmoriglio, ceafa de porc presata și piept de pui cu garnitura de cartofi hasselbach.
Aperitiv, file de somon in custra crocanta mixt de salata sos salmorglio, ceafa de porc presata si piept de pui cu garnitura de cartofi hasselback.
Arta culinara isi ocupa un loc de cinste in preparatele speciale sau traditionale, oferind clientilor meniuri concepute de profesionisti, in care se imbina gusturi si arome desavarsite. Clientii sunt tratati cu respect de un personal calificat, al carui scop este de a onora orice cerere si de a-si indeplini indatoririle cu multa seriozitate. Gustul si calitatea preparatelor sunt printre cele mai importante aspecte si pentru ca stim ca iti plac lucrurile concrete iti prezentam mai jos o selectie de meniuri concepute de catre bucatarii OLYMPIC BALLROOM. Preturile meniurilor variaza in functie de versiunile si preparatele alese pentru evenimentul vostru (dumneavoastra). De altfel meniurile pot fi personalizate in functie de dorintele fiecaruia.
– mousse de spanac cu pasta de branza si sunca
– rulada cascaval cu struguri
– rulou de porc cu pasta de ficat
– salata cruditati
– bulgarasi de branza
– chec cu legume
– rulada de salau cu pasta de ton si masline verzi
– rulada de pui cu bacon
– buturuga vegan in cursta de seminte
File de salau la cuptor cu garnitura de orez basmatic
sau
sarmalute traditionale insotite de mamaliguta, smantana si ardei iute
Pulpa de pui si cotlet de porc marinat in mustar dijon cu cartofi zdrobiti
salata de sezon
sos brun spaniol
-bulgărași de brânză
-ruladă pui cu bacon
-mousse din pasta de ton, avocado și măsline
-buturugă vegan sub crusta de semințe
-salata de pui cu mango
-rulada din peste cu somon fume,alge marine și spanac cu rodii
-bulete de pui cu mozzarela
-rulada din ficat și piept de pui cu sos de sfecla
-chec de legume
-rulada cașcaval cu strugur
File de somon în crusta crocanta, mix de salata și sos salmoriglio
sau
Sarmalute tradiționale însoțite mămăliguța, smantana și ardei iute
Ceafa de porc presata și piept de pui cu garnitura de cartofi hasselbach (evantai)
salata de sezon
sos brun spaniol
– bulgarasi de branza
– rulada de pui cu bacon
– mousse din pasta de ton, avocado si masline
– buturuga vegan sub crusta de seminte
– salata de pui cu mango
– rulada din peste cu somon fume, alge marine si spanac cu rodii
– bulete de pui cu mozzarela
– rulada de ficat si piept de pui cu sos de sfecla
– chec de legume
-rulada cascaval cu struguri
File de dorada cu garnitura de legume, sos salmo și lime
sau
Sarmalute traditionale insotite de mamaliguta, samantana si ardei iute
Pulpa de rata confiata pe pat de varză roșie și para caramelizata
Turnuleț de biban de mare acompaniat de legume sote, sos butter lemon
Dorada la grătar pe pat de spanac și valeriana, lime și sos de lămâie
Industria evenimentelor festive este una dinamica. Dorintele se schimba de la an la an și saloanele noastre sunt aduse constant la zi în materie de decorațiuni și schimbarea in totalitate a aspectului având un farmec deosebit fiecare în parte. Pentru orice eveniment din viață dumneavoastră am pregătit totul cu minuțiozitate fiind atenți sa nu va lipsească nimic.
Va așteptăm cu surprize încântătoare.