Arta culinara isi ocupa un loc de cinste in preparatele speciale sau traditionale, oferind clientilor meniuri concepute de profesionisti, in care se imbina gusturi si arome desavarsite. Clientii sunt tratati cu respect de un personal calificat, al carui scop este de a onora orice cerere si de a-si indeplini indatoririle cu multa seriozitate. Gustul si calitatea preparatelor sunt printre cele mai importante aspecte si pentru ca stim ca iti plac lucrurile concrete iti prezentam mai jos o selectie de meniuri concepute de catre bucatarii OLYMPIC BALLROOM. Preturile meniurilor variaza in functie de versiunile si preparatele alese pentru evenimentul vostru (dumneavoastra). De altfel meniurile pot fi personalizate in functie de dorintele fiecaruia.

Rezerva acum

Meniu Standard

I. Gustare Rece

– mousse de spanac cu pasta de branza si sunca

– rulada cascaval cu struguri

– rulou de porc cu pasta de ficat

– salata cruditati

– bulgarasi de branza

– chec cu legume

– rulada de salau cu pasta de ton si masline verzi

– rulada de pui cu bacon

– buturuga vegan in cursta de seminte

II. Gustare Calda

File de salau la cuptor cu garnitura de orez basmatic

sau

sarmalute traditionale insotite de mamaliguta, smantana si ardei iute

III. Fel Principal

Pulpa de pui si cotlet de porc marinat in mustar dijon cu cartofi zdrobiti

salata de sezon

sos brun spaniol

Meniu Elegant

I. Gustare Rece

-bulgărași de brânză

-ruladă pui cu bacon

-mousse din pasta de ton, avocado și măsline

-buturugă vegan sub crusta de semințe

-salata de pui cu mango

-rulada din peste cu somon fume,alge marine și spanac cu rodii

-bulete de pui cu mozzarela

-rulada din ficat și piept de pui cu sos de sfecla

-chec de legume

-rulada cașcaval cu strugur

II. Gustare Calda

File de somon în crusta crocanta, mix de salata și sos salmoriglio
sau
Sarmalute tradiționale însoțite mămăliguța, smantana și ardei iute

III. Fel Principal

Ceafa de porc presata și piept de pui cu garnitura de cartofi hasselbach (evantai)

salata de sezon

sos brun spaniol

Meniu Luxury

I. Gustare Rece

– bulgarasi de branza

– rulada de pui cu bacon

– mousse din pasta de ton, avocado si masline

– buturuga vegan sub crusta de seminte

– salata de pui cu mango

– rulada din peste cu somon fume, alge marine si spanac cu rodii

– bulete de pui cu mozzarela

– rulada de ficat si piept de pui cu sos de sfecla

– chec de legume

-rulada cascaval cu struguri

II. Gustare Calda

File de dorada cu garnitura de legume, sos salmo și lime

sau

Sarmalute traditionale insotite de mamaliguta, samantana si ardei iute

III. Fel Principal

Pulpa de rata confiata pe pat de varză roșie și para caramelizata

Variante Extra

Turnuleț de biban de mare acompaniat de legume sote, sos butter lemon

Dorada la grătar pe pat de spanac și valeriana, lime și sos de lămâie

Biban de mare la grătar cu legume sote, lime cu spring rolls
Butterfish cu crusta de susan negru pe pat de orez sălbatic, salata andive
Duo din Mușchiuleț de porc în crusta de fistic si Rulou de pui cu salvie și ardei copți, cartofi aurii, sos brun
Cuibușor de sărmăluțe vita si Varza, mămăliguță,
Smântână si ardei iute
Trio din Mușchiuleț de porc,cartofi zdrobiți si sos piper verde

Galerie Foto Meniuri