Totul a fost de vis… va multumim pentru serviciile de inalta calitate oferite, intreg personalul a dat dovada de profesionalism! Cu drag revenim la voi in locatie si pentru alte evenimente!

Andreea Nicolle

Multumesc OLYMPIC BALLROOM pentru cele doua evenimente si anume nunta si botezul deosebit pe care le-ati organizat. Meniul pe care l-am ales a fost unul exact cum ne-am dorit. Multumim si ospatarilor care au fost foarte ospitalieri si mulțumim ca am putut sta atat cat am vrut fara sa fim obligați să încheiem petrecerea la o anumita ora. Recomand cu drag.

— Ryta Mirabela

Salonul Andreas – superb, cu proprietari si angajați profesioniști. Multumim pentru promptitudine, rabdare si interes.
Vom reveni cu drag!! Recomandam!!

— Paula Tudorachi

Dragii noștri,
Mulțumim din suflet pentru sprijinul, grija, atenția, implicarea, seriozitatea, acordate în organizarea evenimentului nostru. Ați fost cea mai buna alegere pentru noi, servire impecabila, mâncarea delicioasă, locație super faina, cu siguranță vom reveni și cu alte ocazii. Iar voi doi, niște oameni tare frumoși! Mulțumesc mult de tot Nico!

— Ana Dajboc

Multumim din tot sufletul Olympic Ballroom, ne-ati organizat o nunta de vis, o mancare excelenta, corectitudine si organizare rar de intalnit in alte restaurante si cel mai important lucru este ca ne-ati primit ca pe niste prieteni dragi nu ca si clienti , ne-ati sfatuit si incurajat si totul a fost minunat , cu drag va putem recomanda oricand. Cu drag Aurelian & Oana Costache

— Aurelian & Oana Costache

Impecabil. Nu exista reproș pe care să îl pot aduce echipei de la Olympic Ballroom. Domnul Nelu împreuna cu soția îți oferă tot sprijinul posibil. Nu poți să nu îi iubești pe acești oameni minunați care fac viața în România să pară din altă lume. Această locație împreună cu echipa sparg tiparele românești și îți aduc aminte că și în România un lucru poate fi Bine făcut.
Olympic Ballroom, România lucrului bine făcut !!! Felicitări Domnilor nota 2000 + !!!

— Cosmin Ionut Pancu

Multumesc OLYMPIC BALLROOM pentru nunta frumoasa pe care ati organizat-o multumesc si in numele celor 300 de invitați pe care i-am avut . Meniul pe care l-am ales a fost unul exact cum ne-am dorit iar “rata cu sos de portocale” a fost peste asteptari. Multumim si ospatarilor care au fost foarte ospitalieri si mulțumim ca am putut sta atat cat am vrut fara sa fim obligați să încheiem petrecerea la o anumita ora. Recomand cu drag si abia asteptam sa facem botezul.

— Victor Popoiu